OKULUMUZ ETWİNNİNG OKUL ETİKETİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR.

Okulumuz, Avrupa'daki en büyük okul ağı Avrupa Okul Eğitim Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalarla Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (CSS) tarafından 2024-2025 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülü'ne layık görülmüştür.

03.04.2024 22

eTwinning Okul Etiketi

eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilen okullar, tüm okulun eTwinning'den nasıl yararlanabileceğinin harika örnekleridir. eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında ve desteklenmesinde aktiftirler, yerel toplulukları için bir referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.

eTwinning Okul Etiketi nedir?

eTwinning Okulları, okul yönetiminin desteğiyle eTwinning değerlerini okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişimine dahil eder.

eTwinning Okul Etiketi ile eTwinning, yalnızca bireysel eTwin'cilerin değil, öğretmen ve okul liderlerinden oluşan ekiplerin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, bağlılığını ve bağlılığını tanır ve takdir eder.

Etikete layık görülen okullar, objektif olarak değerlendirilebilecek faaliyetlerle gelişimsel bir yolculuğa çıkmaya hazır ve isteklidir.

eTwinning Okulu Misyonu, tüm eTwinning Okullarının pusulasıdır. Misyon aşağıdaki gibi unsurları vurgulamaktadır:

• Paylaşılan liderlik
  • İşbirliği ve ekip çalışması
  • Öğrenci ajansı
  • Katılım ve yenilik
  • Diğer okullara rol model olmak.

Faydaları nelerdir?

eTwinning Okulları:

• eTwinning için rol modelleri olarak Avrupa düzeyinde resmi olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimine ilham vermek üzere önde gelen okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Tüm eTwining Okulları, bir plaket ve bayrak içeren eTwinning Okul Kitini alır.
  • Avrupa düzeyinde yüksek görünürlüğe sahiptirler ve eTwinning Okul Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri teşvik edilir.
  • Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları teşvik edilir.
  • İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve özel çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwining Grubunun parçasısınız.