Learning English In Preschool eTwinning Projemiz Sanal Buluşma

Kuruculuğunu  Türkiye 'den  Şükran KANDIR ve Litvanya' dan Sandra Kondrotienė  yaptığı " Learning English In Preschool " isimli eTwinning projesinin ulusal ve uluslar arası proje ortakları proje ortak web 2. 0 aracı Google çizimler üzerinde bir fotoğrafta buluştu. Projede Türkiye ' den 10 , Litvanya'dan 3 ,İspanya ve Azerbaycan'dan birer öğretmen proje ortaklığını aktif olarak yürütmektedir.  " Learning English In Preschool " isimli eTwinning projemizin ortakları arasında yer alan okulumuz öğretmeni Ayşe GÜNALP bu sanal buluşmanın eTwinning projelerinde gerçekten olmasını temenni ettiğini söyledi. Projede görev alan tüm proje öğretmenlerini tebrik ediyoruz.  Bu güzel ve anlamlı projede başarılar diliyoruz.

21.03.2022 208

21-03-2022