OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞENER AYDOĞAN'IN YARIYIL TATİLİ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ŞENER AYDOĞAN'IN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlemiş ve 19 Ocak 2024 Cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini bitirmiş bulunuyoruz.

18.01.2024 141

Sevgili Öğrenciler,     

Bu eğitim öğretim döneminde  çalışarak  tatili hak ettiniz. Bu sebeple öncelikle verdiğiniz emekler için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu tatil sürecinin, eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız. Yarıyıl tatilinde  dinlenmeye, eğlenmeye ağırlık verdiğiniz gibi eksiklerinizin telafisi ve bol bol kitap okumak için de zaman ayırmalısınız.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu ailesinin bireyleri olarak başarımızı her zaman daha iyiye götürme gayreti gösterdiğiniz ve fedakarca yaptığınız çalışmalar için sizleri tebrik ediyorum. Daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Ülkemizin geleceği olan yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Bu sebeple sizlere sağlıklı, mutlu, huzurlu bir tatil diliyorum.

Kıymetli Veliler,

En önemli paydaşımız olan siz değerli velilerimizin eğitim öğretim sürecinde bizlere verdiği manevi destek yadsınamaz. Sizlerden ricamız çocuğunuzun okuldaki performansını yakından takip ediniz. Sadece akademik başarının önemli olmadığını, çocuklarımızın vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat yetiştirmenin de gayreti içerisinde olduğumuzu bir kez daha sizlere hatırlatmak isterim. Sizlerin eğitim öğretim süresince bizlerin yanında olması en büyük gücümüz. Sizlere şükranlarımı sunuyorum.

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını önümüzdeki eğitim öğretim döneminde daha etkili bir iş birliği ve daha işbirlikçi çalışmalarımızla devam ettireceğiz.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum.

 

Şener AYDOĞAN

 Okul Müdürü