" Look Upside Down "

Kuruculuğunu  Türkiye 'den  Ayşenur Babaoğlu ve Romanya' dan Mihaela LICA
yaptığı " Look Upside Down " isimli eTwinning projesinin ulusal ve uluslar arası proje ortakları çeşitli etkinliklerle yeni öğretim teknikleri ile geleneksel eğitimin dışında öğrenmenin kalıcılığını sağlamayı hedeflemektedir. Bu yeni tekniklerden biri de "Flipped Learning"dir. Flipped Learning, öğrencilerin öğretmen tarafından anlatılması gereken konuyu sınıfta, sınıf dışında, elektronik ortamda öğrendikleri geleneksel öğrenme ortamını ve yenilikleri tamamen tersine çevirmektedir. Sınıfta tartışma ve alıştırmalarla konunun pekiştirilmesi amaçlanır. Projede Türkiye ' den 11 , Romanya'dan 1 , Azerbaycan'dan 1 öğretmen proje ortaklığını aktif olarak yürütmektedir.  " Look Upside Down " isimli eTwinning projemizin ortakları arasında yer alan okulumuz öğretmenlerinden Rahime Polat ve Yasemin Yüzbaşıoğlu' nu tebrik ediyoruz.  Bu güzel ve anlamlı projede başarılar diliyoruz.

28.03.2022 219

28-03-2022